Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v roce 2022
18.8.2022
Výsledky statistického zjišťování Obil (MZe) 7 – 04 Čtvrtletní výkaz o zdrojích a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech
od 1. 4. 2022 do 30. 6. 2022
Přílohy:
Úvod (PDF, 149 KB)
Komentář (DOCX, 248 KB)
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech k 30. 6. 2022 (XLS, 38 KB)
Konečná zásoba obilovin a řepky k 30. 6. v roce 2021 a 2022 u všech obchodních a zpracovatelských subjektů (XLS, 32 KB)
Graf (PDF, 105 KB)
od 1. 1. 2022 do 31. 3. 2022.
Přílohy
Úvod (PDF, 148 KB)
Komentář (DOCX, 247 KB)
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech k 31. 3. 2022 (XLS, 38 KB)
Konečná zásoba obilovin a řepky k 31. 3. v roce 2021 a 2022 u všech obchodních a zpracovatelských subjektů (XLS, 33 KB)
Graf (PDF, 107 KB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A