Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v roce 2022
18.8.2022
Výsledky statistického zjišťování Obil (MZe) 7 – 04 Čtvrtletní výkaz o zdrojích a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech
od 1. 4. 2022 do 30. 6. 2022
Přílohy:
Úvod (PDF, 149 KB)
Komentář (DOCX, 248 KB)
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech k 30. 6. 2022 (XLS, 38 KB)
Konečná zásoba obilovin a řepky k 30. 6. v roce 2021 a 2022 u všech obchodních a zpracovatelských subjektů (XLS, 32 KB)
Graf (PDF, 105 KB)
od 1. 1. 2022 do 31. 3. 2022.
Přílohy
Úvod (PDF, 148 KB)
Komentář (DOCX, 247 KB)
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech k 31. 3. 2022 (XLS, 38 KB)
Konečná zásoba obilovin a řepky k 31. 3. v roce 2021 a 2022 u všech obchodních a zpracovatelských subjektů (XLS, 33 KB)
Graf (PDF, 107 KB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
26.11.
3°C / 7°C
27.11.
0°C / 5°C
28.11.
3°C / 6°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A