2021
Den regionálních potravin
1.10.2021, Redakce APIC
Sýry, perníčky, marmeláda či klobásky. Lidé mohli okusit gastropoklady regionu
Prezentace výrobků oceněných v soutěži Regionální potravina 2021
26.7.2021, Redakce APIC
Soutěž o prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje už zná své vítěze. V letošním roce jí získalo celkem devět výrobků: Kladenská pečeně, Ruprechtovo maso ve vlastní šťávě, GRIL přírodní sýr nezrající, Filounský BIO jogurt bílý, Pšenično-žitný chleba DOK, Smetanovo tvarohový dort z Mimoně, Luž 10°, SAMIR kysané zelí ve slaném nálevu a Med od Nojmíků - květový smíšený. Všechny oceněné výrobky bude možné ochutnat na 16 ochutnávkách po celém Libereckém kraji.
V Libereckém kraji se po dvanácté soutěžilo o značku Regionální potravina
11.6.2021, Redakce APIC
Hodnotitelská komise zavítala tentokrát do Libereckého kraje, i tady navrhla letošní vítěze ocenění Regionální potravina.
Regionální potravina Liberecký kraj – výzva k podávání přihlášek
11.5.2021, Redakce APIC
Příjem do soutěže je zahájen, podání přihlášek je možné do 25. 5. 2021
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem