19.C Podpora na účast producentů a zpracovatelů konzumních brambor v režimu jakosti Q CZ
15.3.2021
V souvislosti s administrací Režimu jakosti Q CZ pro konzumní brambory upozorňujeme, že pro splnění motivačního účinku podle Agri pokynů* u dotačního programu 19. C. Podpora na účast producentů a zpracovatelů konzumních brambor v režimu jakosti Q CZ a s tím spojené poskytnutí dotace, aby případní žadatelé o DP 19. C. podali žádost nejprve na SZIF (možnost od 1. dubna) a časově těsně následně teprve poté podali žádost o certifikaci. Současně doporučujeme, aby žádosti byly podány co nejdříve, nikoliv v posledním možném časovém období. Tato časová posloupnost je nezbytně nutná pro správnou administraci dotační podpory v rámci DP 19. C.
Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2021 na základě § 1, § 2 a § 2d zákona č. 252/1997 Sb., o zemědělství, ve znění pozdějších předpisů ke stažení
Soubory ke stažení
-
Zasady_2021_vc._brambor (0 kB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
12.04.
5°C / 14°C
13.04.
6°C / 17°C
14.04.
6°C / 17°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A