Prezentace výrobků oceněných v soutěži Regionální potravina 2020
23.7.2020
8. července v Liberci hodnotitelská komise vybírala vítěze soutěže Regionální potravina Libereckého kraje 2020. Prestižní značku, která je synonymem kvality a poctivosti místních výrobců získalo 9 výrobků. Oceněné výrobky budou prezentovány veřejnosti na 16 ochutnávkách po celém Libereckém kraji:
Ocenění výrobky budete mít možnost ochutnat a zakoupit na těchto akcích

Nově oceněné výrobky v Libereckém kraji
| Kategorie: | Výrobek a výrobce: |
1. | Masné výrobky tepelně opracované | Krůtí klobása PROMINENT PROMINENT CZ s.r.o. |
2. | Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy | Prase na citronech Marek Piroch |
3. | Sýry včetně tvarohu | KOZÍ SÝR PŘÍRODNÍ s česnekem Farma pod Ještědem s.r.o. |
4. | Mléčné výrobky ostatní | Farmářský rakytníkový jogurt Farma Volavec s.r.o. |
5. | Pekařské výrobky včetně těstovin | Učňovská houska Střední škola hospodářská a lesnická, Frýdlant, Bělíkova 1387, příspěvková organizace |
6. | Cukrářské výrobky včetně cukrovinek | Borůvkovo tvarohový dort z Ralska Ivana Jablonovská |
7. | Alkoholické i nealkoholické nápoje (s výjimkou vína z hroznu révy vinné) | Prezidentský speciál 12° Pivovar Volt s.r.o. |
8. | Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě | Český česnek z Podkrkonoší Jan Hradecký |
9. | Ostatní | Pasta v přepuštěném másle z medvědího česneku Martina Papežíková |
Soubory ke stažení
-
Oceněné výrobky 2020 (177.9 kB)
-
Seznam prezentací (198.7 kB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
05.04.
5°C / 13°C
06.04.
-2°C / 4°C
07.04.
0°C / 6°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A