Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů
1.6.2020
Státní veterinární správa zveřejnila druhé aktualizované vydání publikace "Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů".
OBSAH
1. DOMÁCÍ PORÁŽKA, PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MASA
2. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MLÉKA
3. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ VAJEC
4. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MEDU
5. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ RYB
6. OBCHODNÍ DOKLADY
7. LEGISLATIVA
-
Publikace „Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů“ (pdf, 472 kB)
Zdroj: SVS
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Na krajském úřadu zavládne sváteční atmosféra. Blíží se Adventní farmářský trh
28.11.2024
Vestibul Krajského úřadu Libereckého kraje zaplní 4. prosince od 9 do 15 hodin regionální výrobci. Pro zájemce připravili pochutiny, které mohou posloužit jako vánoční dárek. Většina producentů, kteří se akce zúčastní, jsou oceněni prestižními značkami Regionální potravina Libereckého kraje a Výrobek roku Libereckého kraje.
Počasí
29.11.
2°C / 6°C
30.11.
-1°C / 3°C
01.12.
-1°C / 3°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A