Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů
1.6.2020
Státní veterinární správa zveřejnila druhé aktualizované vydání publikace "Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů".
OBSAH
1. DOMÁCÍ PORÁŽKA, PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MASA
2. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MLÉKA
3. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ VAJEC
4. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ MEDU
5. PRODEJ A ZPRACOVÁNÍ RYB
6. OBCHODNÍ DOKLADY
7. LEGISLATIVA
-
Publikace „Legislativní požadavky na zpracování vlastní produkce a prodej malého množství vlastních produktů“ (pdf, 472 kB)
Zdroj: SVS
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem