Příručka: Zpracování a odbyt masa z farmy
11.5.2020
Faremní zpracování masa a jeho prodej ze dvora se stává zejména mezi soukromě hospodařícími sedláky stále populárnější formou odbytu kvalitní suroviny. Na to reaguje i brožurka, kterou vydal Státní zemědělský intervenční fond ve spolupráci s Celostátní sítí pro venkov. Snahou autorů nové publikace je nabídnout čtenářům praktickou a přehlednou formou základní informace pro odbyt masa včetně příkladů z praxe a praktických zkušeností zemědělců, kteří se již cestou vlastního zpracování a odbytu vydali. Brožurka je volně ke stažení prostřednictvím odkazu níže.
- Praktická příručka "Zpracování a odbyt masa z farmy" (pdf)
Zdroj: ČSCHMS
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A