Semináře: ZLEPŠENÍ KONKURENCESCHOPNOSTI PRVOVÝROBCŮ PŘIDÁNÍM HODNOTY DO POTRAVIN
15.1.2019
Jedním z hlavních cílů projektu je informovat o požadavcích na označování a uvádění GM surovin a krmiv na trh. Porovnat je s požadavky zpracovatelů surovin živočišného původu. Informovat o zásadách správného odběru vzorků krmiv pro analýzy na obsah GMO a naučit se správně interpretovat výsledky provedených analýz. Seznámit se s možnými principy zábrany nežádoucí kontaminace krmiv GMO ve výrobnách krmných směsí včetně navazujících článků a v neposlední řadě identifikovat možné alternativy krmných surovin pro náhradu GM surovin při sestavování krmných dávek pro jednotlivé druhy hospodářských zvířat.
TERMÍN KONÁNÍ v Libereckém kraji : 12.2.2019. od 8:30 hod.
Místo konání semináře:
CENTRUM BABYLON, Nitranská 415/1, 460 12 Liberec
Registrace NEJPOZDĚJI do 5 pracovních dnů před konáním semináře na adrese: stejnarova@akcr.cz
Kontakt: Mgr. Šárka Štejnarová, DiS.: Počernická 96/272, 108 03 Praha 10 – Malešice; Tel.: +420/733 581 302.
Akce bez registračního poplatku (v případě registrace, vstupné, občerstvení, sborník zdarma).
Termíny i místa konání jsou předběžná v čase distribuce pozvánky.
Semináře jsou spolufinancovány Evropskou unií.
Soubory ke stažení
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A