Systém kritických bodů – HACCP
8.3.2017
Ředitel Hygienické stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) si dovoluje pozvat všechny zájemce na bezplatnou přednášku na téma: Systém kritických bodů – HACCP, kterou pořádá HSHMP ve čtvrtek 30. 3. 2017 od 13:00 hodin. Naši odborníci představí tento propracovaný systém kontroly a vysvětlí jeho hlavní zásady. Zájemci si například osvojí zásady správné výrobní praxe, dozví se jak bezchybně dodržovat osobní a provozní hygienu a také to, jak zabránit přenosu nejčastějších alimentárních onemocnění. Tedy takových, které vznikají pozřením kontaminované potraviny.
Přednáška se koná ve velké zasedací místnosti HSHMP, v ulici Rytířská 404/12, Praha 1.
Příloha
- POZVÁNKA HACCP (PDF, 698Kb)
V Praze 7. 3. 2017
RNDr. Jan Jarolímek, MBA
ředitel
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
23.11.
-3°C / 2°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A