Konference From Farm to Fork
3.5.2016
Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů
Konference From Farm to Fork je určena odborné veřejnosti, zástupcům zemědělských i potravinářských podniků, řetězcům, provozovatelům veřejného stravování a dozorovým orgánům.
Letošní konference je rozčleněna na tři bloky. V prvním zazní příspěvky zástupců Ministerstva zemědělství, dozorových orgánů, Agrární a Potravinářské komory. V dalším bloku bude věnován čas zajišťování kvality a bezpečnosti produkce v zemědělské a potravinářské výrobě. V posledním bloku vystoupí zástupci obchodních řetězců a veřejného stravování.
Současné tržní prostředí klade na dodavatele obchodních řetězců (potravináře a zemědělce) řadu požadavků, se kterými se musí vypořádat. Tato akce je dobrou příležitostí pro setkání se zástupci zainteresovaných stran a pro získání a výměnu užitečných informací. V rámci konference budou účastníkům k dispozici odborníci, kteří mají praktické zkušenosti s implementací systému managementu kvality a bezpečnosti potravin.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A