2. ročník soutěže "Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek"
29.4.2015
Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlásily druhý ročník soutěže „Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.
Prostřednictvím této soutěže by Potravinářská komora zároveň ráda inspirovala ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k práci.
Přihlášení výrobků do soutěže probíhá od 31. 3. do 30. 6. 2015. Podrobné informace o soutěži najdou zájemci na stránkách Potravinářské komory České republiky http://soutez.foodnet.cz/.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A