2. ročník soutěže "Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek"

29.4.2015

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlásily druhý ročník soutěže „Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.

Prostřednictvím této soutěže by Potravinářská komora zároveň ráda inspirovala ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k práci.
Přihlášení výrobků do soutěže probíhá od 31. 3. do 30. 6. 2015. Podrobné informace o soutěži najdou zájemci na stránkách Potravinářské komory České republiky http://soutez.foodnet.cz/.

Zdroj: PK ČR
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A