V teoretické části jsou definovány parametry vstupních surovin, konkrétně jejich složení a možnosti nakládání s nimi. V praktické části se posuzuje kvalita substrátů pomocí nejnovějších moderních metod - rentgenové difrakci, fluorescenci a elektronové mikroskopii. Jedná se o inovativní postupy pro analýzy (např. původu a kvality siláží apod.) s různými dopady jejich využití pro vlastnosti půd.
Aktuální problematika využití fermentačních zbytků z procesu anaerobní stabilizace z bioplynových stanic v ČR.
7.8.2014
Předložená zpráva řeší aktuální problematiku využití fermentačních zbytků z procesu anaerobní stabilizace z bioplynových stanic v ČR.
Zdroj: MZe
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem