Pozvánka na seminář
25.3.2014
EU systémy kvality a privátní systémy jakosti v rámci projektů přidávání hodnoty potravinářských výrobků
Obsahová náplň – témata školení (každé školení vždy obsahuje všechny čtyři oblasti):
- Komplementarita Evropských systémů kvality a privátních systémů při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a budování konkurenční výhody.
Evropské systémy kvality (CHZO/CHOP/TZS) - koncept, právní ochrana, žádost, registrace.
Privátní programy jakosti - koncepty v rámci EU, právní souvislosti, budování systému.
Využití Evropských systémů kvality při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a budování konkurenční výhody. - Nové legislativní požadavky EU v novele zákona č. 110/1997 o potravinách a jejich praktické dopady na PPP
- PRV 2014-2020 z pohledu PPP
- Hlavní trendy vývoje potravinářského trhu v ČR a EU, mj. v kontextu dopadu budoucího systému přímých plateb (platební nároky) a společných organizací trhu (SOT pro dílčí komodity) EU a zavádění inovací, nových technologických postupů a znalostí v oboru.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:00 do 17:00):
Praha 3, Hotel Olšanka, Táboritská 1000/23, 130 00 – pondělí 7.4.2014
České Budějovice, Hotel Budweis, Mlýnská 6, 370 01 - úterý 8.4.2014
Pardubice, Hotel EURO, Jiráskova 2781, 530 02 – středa 9.4.2014
Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 596 01 – čtvrtek 10.4.2014
Ústí nad Labem, Hotel Vladimír, Masarykova 36, 400 01 – pátek 11.4.2014
Liberec, Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01 – pondělí 14.4.2014
Brno, Hotel International, Husova 16, 659 21 – úterý 15.4.2014
Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703, 700 30 – středa 16.4.2014
Plzeň, Hotel Gondola, Pallova 44/12, 301 00 – čtvrtek 17.4.2014
Praha, ČZU – budova SIC, Kamýcká 129, Praha 6 - Suchdol, 165 21 – pátek 18.4.2014
Závazné žádosti o účast na akci / přihlášky zasílejte na email: vacek@foodnet.cz s uvedením jména a příjmení s termínem a místem konání. (maximální kapacita míst je omezena)
Kontaktní osoba pro bližší informace a zasílání přihlášek:
Ing. Tomáš Vacek
Potravinářská komora ČR
Počernická 96/272
108 03 Praha 10 – Malešice
tel.: +420 296 411 191
mobil: +420 733 580 491
vacek@foodnet.cz
www.foodnet.cz
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
22.11.
-5°C / 1°C
23.11.
-3°C / 2°C
24.11.
1°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A