Pozvánka na seminář

25.3.2014

EU systémy kvality a privátní systémy jakosti v rámci projektů přidávání hodnoty potravinářských výrobků

Obsahová náplň – témata školení (každé školení vždy obsahuje všechny čtyři oblasti):

  1. Komplementarita Evropských systémů kvality a privátních systémů při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a budování konkurenční výhody.
    Evropské systémy kvality (CHZO/CHOP/TZS) - koncept, právní ochrana, žádost, registrace.
    Privátní programy jakosti - koncepty v rámci EU, právní souvislosti, budování systému.
    Využití Evropských systémů kvality při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům a budování konkurenční výhody.
  2. Nové legislativní požadavky EU v novele zákona č. 110/1997 o potravinách a jejich praktické dopady na PPP
  3. PRV 2014-2020 z pohledu PPP
  4. Hlavní trendy vývoje potravinářského trhu v ČR a EU, mj. v kontextu dopadu budoucího systému přímých plateb (platební nároky) a společných organizací trhu (SOT pro dílčí komodity) EU a zavádění inovací, nových technologických postupů a znalostí v oboru.

Místa a termíny konání (čas vždy od 8:00 do 17:00):


Praha 3, Hotel Olšanka, Táboritská 1000/23, 130 00 – pondělí 7.4.2014

České Budějovice, Hotel Budweis, Mlýnská 6, 370 01 - úterý 8.4.2014

Pardubice, Hotel EURO, Jiráskova 2781, 530 02 – středa 9.4.2014

Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 596 01 – čtvrtek 10.4.2014

Ústí nad Labem, Hotel Vladimír, Masarykova 36, 400 01 – pátek 11.4.2014

Liberec, Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01 – pondělí 14.4.2014

Brno, Hotel International, Husova 16, 659 21 – úterý 15.4.2014

Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703, 700 30 – středa 16.4.2014

Plzeň, Hotel Gondola, Pallova 44/12, 301 00 – čtvrtek 17.4.2014

Praha, ČZU – budova SIC, Kamýcká 129, Praha 6 - Suchdol, 165 21 – pátek 18.4.2014

více na stránkách PK zde

Závazné žádosti o účast na akci / přihlášky zasílejte na email: vacek@foodnet.cz s uvedením jména a příjmení s termínem a místem konání. (maximální kapacita míst je omezena)

 

Kontaktní osoba pro bližší informace a zasílání přihlášek:
Ing. Tomáš Vacek
Potravinářská komora ČR
Počernická 96/272
108 03 Praha 10 – Malešice
tel.: +420 296 411 191
mobil: +420 733 580 491
vacek@foodnet.cz
www.foodnet.cz

Zdroj: PK ČR ( foodnet.cz)
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"

14.11.2024

Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

22.11.
Počasí na den 22.11.
-5°C / 1°C

23.11.
Počasí na den 23.11.
-3°C / 2°C

24.11.
Počasí na den 24.11.
1°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A