Přidávání hodnoty potr. výrobkům prostř. zpracování ekologické produkce“.
21.1.2014
Semináře budou probíhat v únoru na několika místech republiky
Obsahová náplň – témata školení (každé školení vždy obsahuje všech pět oblastí):
1. Evropské a národní systémy zpracování bio-produkce - koncept, právní ochrana,
žádost, registrace.
2. Privátní programy jakosti - koncepty v rámci EU, právní souvislosti, budování
systému.
3. Využití systémů kvality při tvorbě projektů přidávání hodnoty zemědělským a
potravinářským produktům a budování konkurenční výhody.
4. Legislativní požadavky EZO EU vs. potravinářská legislativa a jejich praktické
aspekty pro PPP.
5. Hlavní trendy vývoje potravinářského trhu v ČR a EU, mj. v kontextu dopadu
budoucího systému přímých plateb (platební nároky) a společných organizací
trhu (SOT pro dílčí komodity) EU a zavádění inovací, nových technologických
postupů a znalostí v oboru. Očekávané změny PRV a I. pilíře SZP v
programovacím období 2007-2013 vs. 2014-2020.
Místa a termíny konání (čas vždy od 8:00 do 17:00):
Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01 - pondělí 3.2.2014
České Budějovice, Hotel Budweis, Mlýnská 6, 370 01 –úterý 4.2.2014
Pardubice, Hotel EURO, Jiráskova 2781, 530 02 – středa 5.2.2014
Ústí nad Labem, INTERHOTEL BOHEMIA, Mírové náměstí 2442/6, 400 01 –
čtvrtek 6.2.2014
Jičín, Hotel Jičín, s.r.o., Havlíčkova 21, 506 01 – pátek 7.2.2014
Brno, Hotel Voroněž 2, Křížkovského 49, 603 73 – pondělí 10.2.2014
Zlín, Interhotel Moskva, Náměstí práce 2512, 762 70 – úterý 11.2.2014
Praha, Hotel Olšanka, s.r.o., Táboritská 1000, 130 00 – středa 12.2.2014
Plzeň, hotel Purkmistr, Selská náves 2, 326 00 – čtvrtek 13.2.2014
Praha, ČZU, Kamýcká 129, Praha 6 Suchdol, 165 21 – pátek 14.2.2014
Seminář je zcela zdarma a včetně občerstvení, bez omezení počtu účastníků od jednoho subjektu.
Bližší informace o místech konání naleznete v přiložené pozvánce, kde najdete i seznam témat jednotlivých přednášek, včetně představení všech přednášejících.
Soubory ke stažení
- Pozvánka na semináře (558.2 kB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
22.11.
-5°C / 1°C
23.11.
-3°C / 2°C
24.11.
1°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A