2. kolo výzvy - Podpora regionálních výrobků
5.12.2013
odbor regionálního rozvoje a evropských projektů připravil 2. kolo výzvy podprogramu 2.5 – Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel v rámci Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova. Předkládat žádosti o přidělení dotace pro rok 2013 lze od 2. 12. 2013. Uzávěrka příjmu žádostí je dne 6. ledna 2014 do 14.00 hodin.
Cílem této 2. výzvy je podpořit právnické a fyzické osoby podnikající, které splňují podmínku nositele značky místní produkce – Regionální produkt Jizerské hory, Český ráj, Lužické hory a Máchův kraj a Originální produkt Krkonoše nebo jsou držitelé ocenění Výrobek roku Libereckého kraje, Regionální potravina Libereckého kraje, Nositel tradice lidových řemesel.
Dotace bude poskytnuta na vymezený účel do maximální výše 70% skutečně vynaložených nákladů, max. však 50 000 Kč. Schválené finanční prostředky v aktuální výzvě podprogramu 2.5 – „Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel“ činí 312 000,- Kč.
V případě dotazů se prosím obraťte na Mgr. Dagmar Šrytrovou, tel.: 485 226 678, email: dagmar.srytrova@kraj-lbc.cz nebo na Ing. Jitku Suchánkovou, telefon: 485 226 581, e-mail: jitka.suchankova@kraj-lbc.cz. Informace také zde http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/podprogram-25-podpora-regionalnich-vyrobku-vyrobcu-a-tradicnich-remesel .
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
23.11.
-3°C / 2°C
24.11.
1°C / 6°C
25.11.
2°C / 7°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A