Kvalita potravin, příležitost pro české produkty
7.11.2013
Velice diskutovanou otázkou současnosti je kvalita, nezávadnost a bezpečnost potravin a možnosti dodávek českých kvalitních produktů na náš trh. Kromě těchto zásadních otázek se program Žofínského fóra dotkne rovněž vytvoření národního obchodního řetězce, posílení kontrol potravinářských dovozů z rizikových zemí, legislativních podmínek (zákon o potravinách) a to vše v souvislosti s vyjednáváním české pozice v rámci Společné zemědělské politiky EU pro nové plánovací období 2014-2020 a dotačních programů pro následující sedmileté období atd. Na fóru vystoupí a do diskuse se zapojí:
Miroslav Toman ministr zemědělství
Jan Veleba prezident Agrární komory ČR
Milan Semančík prezident Slovenské zemědělské a potravinářské komory
Hynek Strnad viceprezident Potravinářské komory ČR
Martin Klanica ústřední ředitel SZPI
V rámci diskuse vystoupí Jaroslaw Szczypka, generální ředitel společnosti BILLA, Oldřich Gojiš, jednatel INTERLACTO spol. s r.o., Iveta Ocásková, výkonná ředitelka pro Korporátní bankovnictví Komerční banka, a.s. a další hosté.
Pokud bude zájem o společnou dopravu více účastníků lze dohodnout na tel č. 485 108 040 pí Pachlová
nebo Zitková , případně mailem na info@apic.cz
Soubory ke stažení
-
Přihláška (39 kB)
-
Výzva prezidenta Jana Veleby (479 kB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
18.04.
11°C / 18°C
19.04.
9°C / 18°C
20.04.
10°C / 20°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A