Bělská čertova klobása

19.7.2013

Vítězná kategorieMasné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas
VýrobcePodkrkonošská uzenina s.r.o.
RegionLiberecký kraj
Rok vyhlášení2013

Vysoká jakost klobásy je dána především vysokým obsahem vepřového masa – 97% regionálního původu, což zajišťuje masovou chuť a šťavnatost s výraznou sladko–pálivou chutí, provoněné kouřem způsobené uzením na bukových štěpkách.

Výrobce

Společnost Podkrkonošská uzenina s. r.o. se drží klasických receptů a postupů. Zvolila cestu poctivých surovin, složitější, ale tradiční technologií s cílem nabídnout kvalitní masné uzenářsképrodukty. Výrobky v žádném případě neobsahují sóju a drůbeží separát.

Kontakt

Podkrkonošská uzenina s.r.o.
Adresa WWW: www.podkrkonosskauzeninabela.cz
E-mailová adresa: podkrkonosskauzeninabela@seznam.cz
Telefon: 481 657 226
Adresa: Bělá 149, 514 01 Jilemnice
Autor: Vladimíra Pachlová

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A