Bělská čertova klobása
19.7.2013
Vítězná kategorie | Masné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas |
---|---|
Výrobce | Podkrkonošská uzenina s.r.o. |
Region | Liberecký kraj |
Rok vyhlášení | 2013 |
Vysoká jakost klobásy je dána především vysokým obsahem vepřového masa – 97% regionálního původu, což zajišťuje masovou chuť a šťavnatost s výraznou sladko–pálivou chutí, provoněné kouřem způsobené uzením na bukových štěpkách.
Výrobce
Společnost Podkrkonošská uzenina s. r.o. se drží klasických receptů a postupů. Zvolila cestu poctivých surovin, složitější, ale tradiční technologií s cílem nabídnout kvalitní masné uzenářsképrodukty. Výrobky v žádném případě neobsahují sóju a drůbeží separát.
Kontakt
Podkrkonošská uzenina s.r.o.Adresa WWW: www.podkrkonosskauzeninabela.cz
E-mailová adresa: podkrkonosskauzeninabela@seznam.cz
Telefon: 481 657 226
Adresa: Bělá 149, 514 01 Jilemnice
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
20.11.
-2°C / 4°C
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A