Publikace E-kódy

15.4.2013

Informační centrum bezpečnosti potravin nabízí spotřebitelům novou publikaci Přídatné látky v potravinách, kterou vydala Česká technologogická platforma.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství na základě dohody s pracovní skupinou pro bezpečnost potravin "České technologické platformy pro potraviny" nabízí v omezeném množství publikaci od autora doc. Ing. Luboše Babičky, CSc. "Přídatné látky v potravinách", která je určena spotřebitelům. Publikace byla vytištěna za finanční podpory Ministerstva zemědělství .

Informační centrum bezpečnosti potravin dále nabízí odborné veřejnosti "Příručku pro provozovatele potravinářských podniků", která byla revidována a vydána koncem roku 2012.

Informační centrum bezpečnosti potravin rovněž (zdarma) publikace v omezeném počtu zasílá, stačí je objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikace také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).

Zdroj: MZe
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"

14.11.2024

Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

22.11.
Počasí na den 22.11.
-5°C / 1°C

23.11.
Počasí na den 23.11.
-3°C / 2°C

24.11.
Počasí na den 24.11.
1°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A