Zapouzdřená kypřidla

30.8.2005

Kypřidla jsou zapouzdřením chráněna před uvolňováním do okamžiku, než dojde k tepelnému opracování. Směs zlepšuje nakynutí v peci nebo mikrovlnné troubě, což se projeví v konečné fázi pečení zvětšeným objemem výrobku. Použitím směsi kypřidel se eliminuje eventuální vznik skvrn, ke kterému může dojít v důsledku nezreagování kyselin nebo bikarbonátu. Směsi se vyrábějí v několika verzích, které jsou určeny pro použití při výrobě těsta na pizzu, sušenky, muffiny, biskvity a další pekařské výrobky.

Více informací na adrese  Milling & Baking News, 2005, č. 16, s. 35 

Zdroj: AgroNavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"

14.11.2024

Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

22.11.
Počasí na den 22.11.
-5°C / 1°C

23.11.
Počasí na den 23.11.
-3°C / 2°C

24.11.
Počasí na den 24.11.
1°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A