Získejte značku Regionální potravina Libereckého kraje

13.4.2011

Regionální agrární rada Libereckého kraje vyhlašuje příjem přihlášek do 2.ročníku soutěže Regionální potravina Libereckého kraje.

Hodnocení probíhá v 9 kategoriích 

1)      

1)       Masné výroby tepelně opracované, včetně uzených mas (šunkový salám, gothajský salám, párky, špekáčky, šunky, tlačenka, jitrnice, slanina, grilovací klobásy, uzená kolena, paštiky apod.).

2)      Masné výrobky trvanlivé (fermentované a tepelně opracované výrobky - poličan, paprikáš, vysočina, herkules, turistický salám, lovecký salám, klobásy, sušené šunky, apod.).

3)      Sýry včetně tvarohu (přírodní, tavené a syrovátkové sýry a tvarohy).

4)      Mléčné výrobky ostatní (mléko, kysané mléčné výrobky, máslo apod.).

5)      Pekařské výrobky, včetně těstovin.

6)      Cukrářské výrobky, včetně cukrovinek.

7)      Alkoholické a nealkoholické nápoje.

8)      Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě

9)      Ostatní (med, lahůdkářské výrobky, skořápkové plody apod.).

 Metodiku, přihlašovací formuláře do soutěže naleznete v příloze nebo též na  www.regionalnipotravina.cz ,  nebo si je můžete vyzvednout osobně na adrese Regionální agrární rada Libereckého kraje, U Nisy 745/6a, 460 02 Liberec 3,případně vyžádat e-mailem na pachlova@apic.cz, kontakt: Vladimíra Pachlová 
tel: 485 108 040, 774 440 567
e:mail: pachlova@apic.cz,

Příjem přihlášek do této prestižní soutěže Ministerstva zemědělství se koná od 11.4.2011 do 10.5.2011.

Přihlášky adresujte v termínu na:
Regionální agrární rada Libereckého kraje, U Nisy 745/6a, 460 02 Liberec 3,

Zdroj: RAR LK
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A