Získejte značku Regionální potravina Libereckého kraje
13.4.2011
Regionální agrární rada Libereckého kraje vyhlašuje příjem přihlášek do 2.ročníku soutěže Regionální potravina Libereckého kraje.
Hodnocení probíhá v 9 kategoriích
1)
1) Masné výroby tepelně opracované, včetně uzených mas (šunkový salám, gothajský salám, párky, špekáčky, šunky, tlačenka, jitrnice, slanina, grilovací klobásy, uzená kolena, paštiky apod.).
2) Masné výrobky trvanlivé (fermentované a tepelně opracované výrobky - poličan, paprikáš, vysočina, herkules, turistický salám, lovecký salám, klobásy, sušené šunky, apod.).
3) Sýry včetně tvarohu (přírodní, tavené a syrovátkové sýry a tvarohy).
4) Mléčné výrobky ostatní (mléko, kysané mléčné výrobky, máslo apod.).
5) Pekařské výrobky, včetně těstovin.
6) Cukrářské výrobky, včetně cukrovinek.
7) Alkoholické a nealkoholické nápoje.
8) Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
9) Ostatní (med, lahůdkářské výrobky, skořápkové plody apod.).
Metodiku, přihlašovací formuláře do soutěže naleznete v příloze nebo též na www.regionalnipotravina.cz , nebo si je můžete vyzvednout osobně na adrese Regionální agrární rada Libereckého kraje, U Nisy 745/6a, 460 02 Liberec 3,případně vyžádat e-mailem na pachlova@apic.cz, kontakt: Vladimíra Pachlová
tel: 485 108 040, 774 440 567
e:mail: pachlova@apic.cz,
Příjem přihlášek do této prestižní soutěže Ministerstva zemědělství se koná od 11.4.2011 do 10.5.2011.
Regionální agrární rada Libereckého kraje, U Nisy 745/6a, 460 02 Liberec 3,
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A