Přehlídka krajových specialit a kuchyně
17.2.2011
Koncept „Česká chuťovka"
Cílem aktivit sdružených pod pojmem „Česká chuťovka“ je ukázat naše regiony prostřednictvím toho, co je u nás dobrého k jídlu a pití,a začít propagovat Českou republiku i jako možný cíl gastroturistiky.
Termín konání:16. – 19. červen 2011
Místo: Praha, Staroměstské nám.
Provozní doba: čt – so 10.00 – 20.00
ne 10.00 – 18.00
Zaměření:
prezentace jednotlivých regionů/krajů ČR prostřednictvím jejich místních specialit, regionálních otravinářských produktů a gastronomie, určené zahraničním návštěvníkům (turistům i odborníkům na cestovní ruch) a obyvatelům ČR (hlavně Prahy a okolí). Součástí je i 2. ročník Slavností pražské šunky
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A