Přehlídka krajových specialit a kuchyně
17.2.2011
Koncept „Česká chuťovka"
Cílem aktivit sdružených pod pojmem „Česká chuťovka“ je ukázat naše regiony prostřednictvím toho, co je u nás dobrého k jídlu a pití,a začít propagovat Českou republiku i jako možný cíl gastroturistiky.
Termín konání:16. – 19. červen 2011
Místo: Praha, Staroměstské nám.
Provozní doba: čt – so 10.00 – 20.00
ne 10.00 – 18.00
Zaměření:
prezentace jednotlivých regionů/krajů ČR prostřednictvím jejich místních specialit, regionálních otravinářských produktů a gastronomie, určené zahraničním návštěvníkům (turistům i odborníkům na cestovní ruch) a obyvatelům ČR (hlavně Prahy a okolí). Součástí je i 2. ročník Slavností pražské šunky
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
20.11.
-2°C / 4°C
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A