Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků

15.11.2010

Pozvánka


Úvod:    

Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR

Hlavní část:

Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných  výrobků?

Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?

Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?

Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR

Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.

Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.

Zdroj: Agronavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A