Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků
15.11.2010
Úvod:
Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR
Hlavní část:
Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných výrobků?
Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?
Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?
Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR
Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.
Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
20.11.
-2°C / 4°C
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A