Seznam certifikačních organizací
20.4.2010
Seznam certifikačních organizací, provádějících certifikaci podle některých z norem či směrnic: ISO 9001, ISO 14001, HACCP, IFS, IFS Logistic, BRC, BRC Packaging, BRC Storage and distribution, ISO 22000, FSSC 22000, OHSAS 18001, SA 8000, GMP, EMAS, ISO 3842, EN 3834-2, Globalgap, SUCO.
Kvalita potravin, 10, 2010, č. 1, s. 24-35
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A