Příručka pro provozovatele potravinářských podniků
24.2.2010
MZe – Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo pod názvem “Příručka pro provozovatele potravinářských podniků” publikaci (viz příloha), která obsahuje úplná znění základních legislativních předpisů souvisejících s výrobou potravin: nařízení (ES), zákon č. 110/1997 Sb. a vybrané vyhlášky k tomuto zákonu. Vedle vlastních legislativních předpisů publikace obsahuje řadu návodů Evropské komise, které napomáhají výkladu některých předpisů.
Příloha: Příručka pro provozovatele potravinářských podniků (pdf, 4 MB, 150 stran)
Zdroj: MZe
Publikaci v tištěné podobě si lze objednat u pana Deutsche, e-mail: olaf.deutsch@mze.cz.
Zdroj: Agronavigáror,
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem