Nanotechnologie v potravinářském sektoru
28.1.2010
Výbor pro vědu a technologii Sněmovny lordů ve Velké Británii zahájil 3.2.2009 šetření týkající se využití nanotechnologií a nanomateriálů v potravinářském průmyslu. Za tímto účelem byl zřízen podvýbor, který se zaměřil na následující oblasti:
– potravinářské výrobky,
– aditiva a doplňky (suplementy),
– potravinářské obaly,
– potravinářské výroby,
– živočišná krmiva,
– pesticidy a hnojiva,
– výrobky přicházející do kontaktu s potravinami (např. zásobníky potravin, kuchyňské náčiní).
Příloha 2: Nanotechnologies and Food. Volume II (pdf, 2,42 MB, 376 stran)
Zdroj: Nanoforum Newsletter č. 50, leden 2010
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
23.11.
-3°C / 2°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A