Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství

11.5.2009

Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
ilustrace
29.-30. května 2009 od 13 hodin seminář
Pořádá:  Bioinstitut, o.ps.
Kontakt:  Ing. Alena Malíková, info@bioinstitut.cz , 585 631 182
Místo:  Motorest Čertovy skály, Lidečko
Program semináře:

Sobota:
13.00 Ing. Pavel Smetana - Porážka a zpracování masa a masných produktů v ekologickém  
         zemědělství/Návody a doporučení pro porážku na ekologické farmě
16.00 Ing. Milan Berka - Certifikace a smluvní zpracování

Další užitečné informace o zpracování a prodeji z farmy
  • Balení a zpracování masa a masných výrobků
  • Zpracování masa a masných výrobků v ekologicé produkci
  • Potravinářské přidatné látky používané při výrobě zpracovaných masných produktů
18.30 Ubytování a večeře v motorestu Čertovy skály, diskuse na téma faremní porážky

Neděle:
  8.00 Faremní porážka jatkách Jatky Valčík, s.r.o. Cyrilometodějská 560, Valašské Klobouky.
12.30 Oběd a zakončnení semináře

Daší podrobnosti v pozvánce.
Zdroj: APIC LK
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

20.12.
Počasí na den 20.12.
-2°C / 5°C

21.12.
Počasí na den 21.12.
0°C / 3°C

22.12.
Počasí na den 22.12.
0°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A