Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
11.5.2009
Sobota:
13.00 Ing. Pavel Smetana - Porážka a zpracování masa a masných produktů v ekologickém
16.00 Ing. Milan Berka - Certifikace a smluvní zpracování
Další užitečné informace o zpracování a prodeji z farmy
- Balení a zpracování masa a masných výrobků
- Zpracování masa a masných výrobků v ekologicé produkci
- Potravinářské přidatné látky používané při výrobě zpracovaných masných produktů
Neděle:
8.00 Faremní porážka jatkách Jatky Valčík, s.r.o. Cyrilometodějská 560, Valašské Klobouky.
12.30 Oběd a zakončnení semináře
Daší podrobnosti v pozvánce.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
20.11.
-2°C / 4°C
21.11.
-4°C / 1°C
22.11.
-5°C / 1°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A