Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
11.5.2009
Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
29.-30. května 2009 od 13 hodin seminář
Pořádá: Bioinstitut, o.ps.
Kontakt: Ing. Alena Malíková, info@bioinstitut.cz , 585 631 182
Místo: Motorest Čertovy skály, Lidečko
Program semináře:
Sobota:
13.00 Ing. Pavel Smetana - Porážka a zpracování masa a masných produktů v ekologickém
Sobota:
13.00 Ing. Pavel Smetana - Porážka a zpracování masa a masných produktů v ekologickém
zemědělství/Návody a doporučení pro porážku na ekologické farmě
16.00 Ing. Milan Berka - Certifikace a smluvní zpracování
Další užitečné informace o zpracování a prodeji z farmy
16.00 Ing. Milan Berka - Certifikace a smluvní zpracování
Další užitečné informace o zpracování a prodeji z farmy
- Balení a zpracování masa a masných výrobků
- Zpracování masa a masných výrobků v ekologicé produkci
- Potravinářské přidatné látky používané při výrobě zpracovaných masných produktů
18.30 Ubytování a večeře v motorestu Čertovy skály, diskuse na téma faremní porážky
Neděle:
8.00 Faremní porážka jatkách Jatky Valčík, s.r.o. Cyrilometodějská 560, Valašské Klobouky.
12.30 Oběd a zakončnení semináře
Daší podrobnosti v pozvánce.
Neděle:
8.00 Faremní porážka jatkách Jatky Valčík, s.r.o. Cyrilometodějská 560, Valašské Klobouky.
12.30 Oběd a zakončnení semináře
Daší podrobnosti v pozvánce.
Zdroj: APIC LK
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem