Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele
4.3.2009
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
Zdroj: EU2009.cz
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
25.11.
2°C / 7°C
26.11.
3°C / 7°C
27.11.
0°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A