Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele

4.3.2009

Ministerstvo zemědělství, Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze organizují v rámci českého předsednictví EU konferenci pod názvem Food Research in Support to Science-Based Regulations: Challenges for Producers and Consumers. Konference bude probíhat v následujících sekcích:
 
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
 
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
 
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
 
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
 
Zdroj: EU2009.cz
Zdroj: Agronavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"

14.11.2024

Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

25.11.
Počasí na den 25.11.
2°C / 7°C

26.11.
Počasí na den 26.11.
3°C / 7°C

27.11.
Počasí na den 27.11.
0°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A