Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele

4.3.2009

Ministerstvo zemědělství, Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze organizují v rámci českého předsednictví EU konferenci pod názvem Food Research in Support to Science-Based Regulations: Challenges for Producers and Consumers. Konference bude probíhat v následujících sekcích:
 
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
 
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
 
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
 
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
 
Zdroj: EU2009.cz
Zdroj: Agronavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A