Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele

4.3.2009

Ministerstvo zemědělství, Evropský úřad pro bezpečnost potravin a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze organizují v rámci českého předsednictví EU konferenci pod názvem Food Research in Support to Science-Based Regulations: Challenges for Producers and Consumers. Konference bude probíhat v následujících sekcích:
 
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
 
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
 
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
 
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
 
Zdroj: EU2009.cz
Zdroj: Agronavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

18.04.
Počasí na den 18.04.
11°C / 18°C

19.04.
Počasí na den 19.04.
9°C / 18°C

20.04.
Počasí na den 20.04.
10°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A