Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele
4.3.2009

Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
Zdroj: EU2009.cz
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
18.04.
11°C / 18°C
19.04.
9°C / 18°C
20.04.
10°C / 20°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A