Skopové a jehněčí maso v kuchyni
6.11.2008

Publikace v elektronické podobě je k dispozici v příloze. Zájemci o tištěnou podobu si ji mohou objednat u pana Deutsche (olaf.deutsch@mze.cz). Publikace se distribuuje zdarma.
Příloha: Valaši a ovce. Skopové a jehněčí maso (pdf, 31,5 MB, 128 stran) + obálka (pdf, 2,43 MB)
Zdroj: ICBP
Zdroj: Agronavigátor
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A