Správná hygienická a výrobní praxe: národní a EU pravidla
12.5.2009
Podle nařízení (ES) č. 852/2004 se doporučuje vytvoření, rozšiřování a využívání národních pravidel správné hygiencké a výrobní praxe, ale i pravidel platných v celém Společenství. Tyto postupy by se měly používat na základě dobrovolnosti operátory v sektoru potravin a krmiv.
Ve spolupráci s členskými státy se vytvářejí pravidla správné hygienické praxe Společenství (příloha 1). Registr národních pravidel správné hygienické a výrobní praxe je uveden v příloze 2.
Příloha 1: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe ve Společenství (pdf, 117 kB, 5 stran)
Zdroj: Agronavigátor
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A