Hodnocení zdravotních rizik na úrovni ČR
31.7.2008
V rámci ČR existuje 5 vědeckých výborů. Podrobné aktuální informace o činnosti jednotlivých vědeckých výborů jsou k dispozici na webových stránkách:
výbor veterinární: http://www.vri.cz/default.asp?page=news/fsafety.asp
výbor výživy zvířat: http://www.vuzv.cz/v_vyzivy.htm
výbor pro potraviny: http://www.chpr.szu.cz/vedvybor/vvp.htm
výbor pro geneticky modifikované potraviny a krmiva http://www.scgmff.cz
výbor fytosanitární a životního prostředí: www.phytosanitary.org
Informační centrum bezpečnosti potravin poskytuje informace na stránkách: www.bezpecnostpotravin.cz. Nově byly zprovozněny webové stránky: www.viscojis.cz, které jsou zaměřeny na posilování povědomí mládeže ve věku 13 až 17 let o problematice výživy.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
18.04.
11°C / 18°C
19.04.
9°C / 18°C
20.04.
10°C / 20°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A