Nové potravinářské předpisy EU – březen 2008
1.4.2008
Průběžně jsou sledovány a vybírány citace předpisů souvisejících s potravinami a jsou věcně zařazovány do kapitol číslovaných stejně jako v souhrnu „Seznam potravinářských předpisů ES, část 1 a část 2“. (Kapitoly, v nichž nedošlo k změně nejsou uvedeny.)
Plné texty uvedených předpisů v češtině najdete na stránkách Úředního věstníku ES.
2. VETERINÁRNÍ OPATŘENÍ, OBECNÁ PRAVIDLA PRO OBCHODOVÁNÍ S PRODUKTY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
Rozhodnutí 2008/209/ES, kterým se mění dodatek k příloze VI aktu o přistoupení Bulharska a Rumunska, pokud jde o některá zařízení na zpracování mléka v Bulharsku
OJ L 65, 08.03.2008, s.18
3. OPATŘENÍ U POTRAVIN ROSTLINNÉHO PŮVODU
Směrnice 2008/40/ES, kterou se mění směrnice 91/414/EHS za účelem zařazení účinných látek amidosulfuronu a nicosulfuronu
OJ L 87, 29.03.2008, s.5
Rozhodnutí 2008/278/ES, kterým se mění rozhodnutí 2006/589/ES, pokud jde o aviglycin HCl
OJ L 87, 29.03.2008, s.15
4. DOZOR NAD POTRAVINAMI, MONITORING
Nařízení 228/2008/ES, kterým se mění nařízení 595/2004/ES, pokud jde o intenzitu kontrol dodávek a přímého prodeje mléka
OJ L 70, 14.03.2008, s.7
Rozhodnutí 2008/222/ES o změně rozhodnutí 2004/432/ES o schválení plánů sledování reziduí předlože
Zdroj: UZPI
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
© Krajské informační stredisko pro rozvoj zemedelství a venkova Libereckého kraje [https://www.apic.cz/]