Bezpečnost krmiv a zdraví zvířat - mykotoxiny
27.3.2008
Obsah mykotoxinů v krmivech a krmných složkách patří ke sledovaným faktorům určujícím kvalitu a nezávadnost krmiv. Prevence růstu mykoflóry a inaktivace mykotoxinů jsou základem výroby krmiv, která nejsou kontaminovaná mykotoxiny a z tohoto hlediska jsou pro zvířata bezpečná.
Podrobnosti naleznete v informačním přehledu: Bezpečnost krmiv a zdraví zvířat - mykotoxiny
Zdroj: UZPI
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A