Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě
10.2.2008
Dne 18. února 2008 se uskuteční v Praze seminář pod názvem “Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě: legislativa, standardy řetězců, …”, na kterém budou prezentovány výsledky, kterých bylo dosaženo v rámci řešení projektů ICARE a TRUEFOOD podporovaných Evropskou komisí prostřednictvím 6. rámcového programu V&V. V příloze je program semináře a organizační pokyny. Účast na semináři je bez poplatku.
Zdroj: UZPI
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A