Norma ISO/TS 22003: 2007 pro certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
23.11.2007
Jsou v ní např. formulovány požadavky na délku trvání auditu. K základní době auditu (v potravinářství 1,5 dne) se přidává, (pokud má podnik zavedeno více plánů HACCP), půl dne za každý plán, dále čtvrt dne, pokud podnik nemá certifikovaný systém řízení a dalších až 5 dní podle počtu pracovníků podniku.
Norma je schválena k přímému používání v ČR a doplňuje tak normu ČSN 56/0834: 2007 - Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin.
Příloha: Přehled certifikačních organizací působících v ČR
Kvalita potravin, 7, 2007, č. 2, s. 29
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
10.04.
4°C / 11°C
11.04.
5°C / 13°C
12.04.
5°C / 14°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A