Technologie eliminující plesnivění sýra
8.6.2007
* Zamezují respiraci prostřednictvím inhibice transportních funkcí v buněčných stěnách,
* Inhibují dělení (reprodukci) buněk,
* Poškozují buněčný mechanismus.
V závislosti na konkrétním mikroorganismu je možno Agion antimikrobiální technologií redukovat mikrobiální populaci během několika minut až hodin, přičemž optimální účinnost zůstává zachována po dobu několika let. Antimikrobiální technologie Agion je vhodná především pro druhy sýra jako tradiční stiltonský sýr ( jemnější roquefort) a podobné výrobky.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
22.11.
-5°C / 1°C
23.11.
-3°C / 2°C
24.11.
1°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A