Zpracovatelé a potravináři

Kursy k získání odborné způsobilosti

18.3.2013, redakce APIC

- úkony související s porážením

» více


Kurz výroby sýrů

8.11.2010, redakce APIC

Serie čtyř praktických kurzů výroby sýrů

» více


Porážka a zpracování masa v podmínkách EZ

8.9.2010, redakce APIC

seminář je určen jak pro ekologicky hospodařící zemědělce, tak i pro konvenční zemědělce.

» více


Aktuální problémy logistiky v potravinářství

18.2.2010, redakce APIC

Akci pořádá Česká potravinářská společnost a ÚZEI,

» více


Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě

10.2.2008, redakce APIC

Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.

» více


Odborné semináře a konference. Zemědělské, zahradnické, potravinářské a veterinářské výstavy. Kalendář odbornách akcí v květnu 2007

2.5.2007, redakce APIC

Konference, workshopy a další zajímavé akce, připravil Ústav zemědělských a potravinářských informací Praha Slezská 7, 120 56 Praha 2, www.agronavigator.cz , e-mail: uzpi@uzpi.cz

» více

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

01.04.
Počasí na den 01.04.
4°C / 12°C

02.04.
Počasí na den 02.04.
4°C / 13°C

03.04.
Počasí na den 03.04.
5°C / 15°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A