Zpracovatelé
Vzdělávací kurz "Strategie výroby krmiv a jejich optimální využití v rámci podniku
1.11.2013, redakce APIC
pořádané od listopadu 2013 do února 2014
Vzdělávací kurzy "Portál FARMÁŘ pro chovatele"
1.11.2013, redakce APIC
pořádané od listopadu 2013 do února 2014
Využití biomasy a ochrana ovzduší
26.4.2010, redakce APIC
seminář pořádaný německými kolegy v Žitavě
Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
11.5.2009, redakce APIC
Seminář spojený s praktickou ukázkou faremní porážky.
Jak na porážku a zpracování masa na ekologické farmě?
6.4.2009, redakce APIC
Bioinstitut, o.p.s. s týmem odborníků z praxe vydává novou metodickou příručku
Kurzy domácího zpracování mléka 2009
6.4.2009, redakce APIC
ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.
Nedostatky v omračování zvířat
6.11.2008, redakce APIC
Správně interpretované klinické podmínky při omračování a vykrvení zvířat.
Úprava struktur svaloviny masa
30.9.2008, redakce APIC
Hydrokoloidy a sójové bílkoviny poskytují nová řešení při vývoji nových, na zdraví orientovaných, receptur.
Drůbež bez mikroorganismů
23.12.2007, Vladimíra Pachlová
Omezování výskytu nežádoucích mikroorganismů u chované drůbeže v Nizozemsku.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem