Na veletrhu G + H se prezentovaly potraviny a nápoje, některé se značkou Klasa
2.4.2007
Na stánku největšího vystavovatele společnosti Makro byly obrovským magnetem prezentace tří kuchařských es. Šéfkuchaři Vito Mollica, Jiří Štift a Michal Göth jsou nejvýše hodnoceni nejen odbornou veřejností, ale i hosty našich restaurací v Maurerově výběru Grand restaurant. Své umění předvedli v prezentacích zaměřených na úpravu ryb a darů moře, italskou kuchyni a přípravu zážitkové gastronomie. Všichni tři se shodli, že tím úplně nejdůležitějším jsou kvalitní suroviny, protože do špičkové kuchyně patří jen špičkové ingredience.
Odborný doprovodný program zahrnoval mimo jiné i seminář Podpora rozvoje podnikatelského prostředí, vzdělávání podnikatelů a zvyšování kvality poskytovaných služeb v cestovním ruchu. V rámci veletrhu proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků prestižních soutěží Zlatý pohár PIVEX – PIVO 2007 a Grand Prix VINEX 2007.
Součástí veletrhu G + H bylo třídenní finále 13. ročníku soutěže Gastro junior Brno 2007 – Nowaco Cup pořádané jako Mezinárodní mistrovství ČR mladých odborníků v gastronomii. Na pódiu pavilonu C představilo 94 studentů odborných škol v oborech kuchař, číšník a cukrář z celé České republiky i zahraničí.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"
14.11.2024
Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.
Počasí
26.11.
3°C / 7°C
27.11.
0°C / 5°C
28.11.
3°C / 6°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A