Nové potravinářské normy ISO

20.3.2007

příloze je uveden dodatek k elektronické verzi příručky „Seznam mezinárodních norem ISO pro potraviny" vydané v r. 2005.
Jsou v něm zahrnuty nové nebo revidované normy ISO, jejich návrhy (ISO/DIS), konečné návrhy (ISO/FDIS), technické opravy (TC), a případně i technická doporučení ISO/TR (Technical Recomendation) nebo specifikace určené pro zveřejnění ISO/PAS (Publicly Available Specification), které nejsou normami, ale vysvětlivkami a komentářem. Jsou zahrnuty materiály vydané od dubna do prosince 2006.

Příloha : Nové potravinářské normy ISO

Deutsche Lebensmittel Rdsch.,
101, 2005, č. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
102, 2006, č. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
103, 2007, č. 1, 2, 3

Zdroj: uzpi
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A