Nové potravinářské normy ISO
20.3.2007
Jsou v něm zahrnuty nové nebo revidované normy ISO, jejich návrhy (ISO/DIS), konečné návrhy (ISO/FDIS), technické opravy (TC), a případně i technická doporučení ISO/TR (Technical Recomendation) nebo specifikace určené pro zveřejnění ISO/PAS (Publicly Available Specification), které nejsou normami, ale vysvětlivkami a komentářem. Jsou zahrnuty materiály vydané od dubna do prosince 2006.
Příloha : Nové potravinářské normy ISO
Deutsche Lebensmittel Rdsch.,
101, 2005, č. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
102, 2006, č. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
103, 2007, č. 1, 2, 3
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A