Informace poskytované Vědeckým výborem pro potraviny v ČR
18.2.2007
* Probiotika a startovací kultury (4. 1. 2007)
* Fytosteroly v potravinách nového typu (PNT) (5. 1. 2007)
* Doplňky stravy a PNT (23. 1. 2007)
* PNT: postup ověřování historie užití potraviny nebo složky potravin mimo ČR (23. 1. 2007)
Pozn.: V dokumentu, který informuje o systému zajištění bezpečnosti potravin v ČR, není uvedenVědecký výbor pro geneticky modifikované potraviny a krmiva (VVGMPK), který vznikl 30. 6. 2005.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
17.04.
12°C / 23°C
18.04.
11°C / 18°C
19.04.
9°C / 18°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A