Informace Potravinářské komory ČR
22.1.2007
1/ PK nabídne členství výrobcům biopotravin
2/ Němec: Dovozy sýrů stoupají meziročně o desítky procent
3/ PK: Spotřebitelům nehrozí z našich sýrů žádné nebezpečí
4/ Případ špatně označeného "čerstvého" másla
5/ Kauza "listerie" z pohledu Asociace výrobců lahůdek
Prosíme o uveřejnění těchto tiskových zpráv na internetových stránkách
Krajského informačního střediska pro zemědělství a venkov (KIS) a rovněž na
internetové stránce ÚZPI a Agris.
Zdroj: PK
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A