Celozrnné jemné pečivo
13.6.2006
Mouka Ultragrain Soft společnosti ConAgra Mills umožňuje pekařům využívat všechny nutriční přínosy celozrnné mouky i v širokém sortimentu jemného pečiva, sušenek a dortů. Mouka, která se vymílá ze speciální variety bílé pšenice, má mnohem jemnější, sladší chuť a světlejší barvu než mouka z tradičních odrůd pšenice. Díky patentované technologii se v mouce Ultragrain Soft uchovávají živiny celého zrna včetně vlákniny, vitaminů skupiny B, minerálních látek a fytochemikálií, a současně se zjemňuje textura získávané mouky. V porovnání s ostatními druhy celozrnné pšeničné mouky má Ultragrain Soft světlejší barvu, jemnější granulaci a okem téměř nerozlišitelné částečky otrub. Více informací na adrese
Milling & Baking News, 2006, April 25, s. 4, s. 38
Zdroj: uzpi
Autor: redakce APIC
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Tento projekt je podporován


Novinky
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
» více
Sledujte TV APIC

Počasí
17.04.

12°C / 23°C
18.04.

11°C / 18°C
19.04.

9°C / 18°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A