Celozrnné jemné pečivo

13.6.2006

Mouka Ultragrain Soft společnosti ConAgra Mills umožňuje pekařům využívat všechny nutriční přínosy celozrnné mouky i v širokém sortimentu jemného pečiva, sušenek a dortů. Mouka, která se vymílá ze speciální variety bílé pšenice, má mnohem jemnější, sladší chuť a světlejší barvu než mouka z tradičních odrůd pšenice. Díky patentované technologii se v mouce Ultragrain Soft uchovávají živiny celého zrna včetně vlákniny, vitaminů skupiny B, minerálních látek a fytochemikálií, a současně se zjemňuje textura získávané mouky. V porovnání s ostatními druhy celozrnné pšeničné mouky má Ultragrain Soft světlejší barvu, jemnější granulaci a okem téměř nerozlišitelné částečky otrub. Více informací na adrese Milling & Baking News, 2006, April 25, s. 4, s. 38
Zdroj: uzpi
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Pozvánka na webinář pro školitele o ochraně rostlin na téma „Aktuality v ochraně rostlin pro odborné školitele"

14.11.2024

Datum akce: 27. 11. 2024 9:00 - 12:00 Ústav zemědělské ekonomiky a informací ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství pořádají online webinář prostřednictvím platformy MS Teams dne 27. 11. 2024 od 9 do 12 hodin.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

23.11.
Počasí na den 23.11.
-3°C / 2°C

24.11.
Počasí na den 24.11.
1°C / 6°C

25.11.
Počasí na den 25.11.
2°C / 7°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A