Celozrnné jemné pečivo

13.6.2006

Mouka Ultragrain Soft společnosti ConAgra Mills umožňuje pekařům využívat všechny nutriční přínosy celozrnné mouky i v širokém sortimentu jemného pečiva, sušenek a dortů. Mouka, která se vymílá ze speciální variety bílé pšenice, má mnohem jemnější, sladší chuť a světlejší barvu než mouka z tradičních odrůd pšenice. Díky patentované technologii se v mouce Ultragrain Soft uchovávají živiny celého zrna včetně vlákniny, vitaminů skupiny B, minerálních látek a fytochemikálií, a současně se zjemňuje textura získávané mouky. V porovnání s ostatními druhy celozrnné pšeničné mouky má Ultragrain Soft světlejší barvu, jemnější granulaci a okem téměř nerozlišitelné částečky otrub. Více informací na adrese Milling & Baking News, 2006, April 25, s. 4, s. 38
Zdroj: uzpi
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR

5.2.2025

17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

21.02.
Počasí na den 21.02.
-6°C / 4°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-5°C / 4°C

23.02.
Počasí na den 23.02.
-4°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A