Publikační činnost EFSA
1.6.2006
Publikační činnost Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA) patří k významným aktivitám EFSA, neboť prostřednictvím publikovaných dokumentů se zviditelňuje činnost tohoto orgánu. Počet vědeckých publikací na aktuální téma se trvale zvyšuje, přičemž přístup k nim je snadný.
Publikace EFSDA se dělí na dvě skupiny:
* korporativní (statutární),
* vědecké.
Statutární publikace
– výroční zprávy EFSA (zpráva za rok 2004) a souhrn, – zpravodaj EFSA,
– propagační materiály: EFSA “factsheety” (letáčky) a brožura (struktura EFSA, vědecké práce a komunikace EFSA).
Vědecké publikace
– vědecká kolokvia EFSA,
– zprávy o zoonózách,
– GM organismy,
– dietetické produkty a alergie.
Zdroj: uzpi
Autor: redakce APIC
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Tento projekt je podporován


Novinky
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
» více
Sledujte TV APIC

Počasí
07.04.

0°C / 6°C
08.04.

0°C / 7°C
09.04.

3°C / 8°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A