2025
Výrobek roku Libereckého kraje po jedenadvacáté. O titul se ucházelo rekordních 139 místních produktů
24.4.2025, Editor obsahu
Zrající ovčí sýr, jahodový sirup, kysané červené zelí nebo kozí brynza. I to jsou produkty z regionu, které letos obdrží značku Výrobek roku Libereckého kraje.
Regionální potravina Liberecký kraj – výzva k podávání přihlášek
7.4.2025, Editor obsahu
Příjem do soutěže je zahájen, podání přihlášek je možné do 14. 5. 2025
Liberecký kraj vyhlašuje soutěž Výrobek roku. Přihlásit se lze do 1. dubna
4.3.2025, Editor obsahu
Desítky lahůdek a laskomin rozličných chutí a vůní s jasným regionálním původem. To přináší soutěž Výrobek roku Libereckého kraje, jejíž dvacátý první ročník nyní startuje. Vyplněnou přihlášku je možné předat Agrárnímu poradenskému a informačnímu centru Libereckého kraje do 1. dubna.
Přihlaste se do dalšího ročníku soutěže Regionální potravina. O značku kvality se ucházelo už 6 065 potravinářů a zemědělců
24.2.2025, Editor obsahu
Odstartoval 16. ročník soutěže Regionální potravina, značky kvality pro výrobky lokálních potravinářů a zemědělců. Za 15 let trvání soutěže získalo právo nosit logo Regionální potraviny 1 589 výrobků. Cílem akce je pomoci malým a středním lokálním producentům s propagací jejich potravin, a to nejenom v rámci kraje, ale i celé České republiky. Právo nosit označení Regionální potravina trvá čtyři roky. Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je administrátorem soutěže.
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
18.04.
11°C / 18°C
19.04.
9°C / 18°C
20.04.
10°C / 20°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A