5. 5. 2022 Gastroden 2023
18.4.2023
Na akci Gastroden prezentují žáci školy potravinářských oborů - pekař, řezník-uzenář a kuchař-číšník své dovednosti. Můžete zde vidět přípravu a pečení školních housek, což si návštěvníci mohou sami také vyzkoušet, zakoupit výrobky ze školní řeznické dílny i další pekařské výrobky.
Součástí je i doprovodný program, na kterém vystoupí zástupci společností Globus, Bidfood a další.
Pro děti a dospělé budou po celou dobu akce probíhat soutěže a ke shlédnutí budou i kuchařské dovednosti pozvaných hostů.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
21.02.
-6°C / 4°C
22.02.
-5°C / 4°C
23.02.
-4°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A