Nová webová stránka pro otázky viskozity a textury

24.4.2006

Společnost Brookfield Engineering Laboratories, Inc., přední světový výrobce viskozimetrů a rheometrů, představila novou informační webovou stránku www.FoodViscosity.com, která je věnována otázkám viskozity potravin a problémům analýzy textury. Stránka je určena především odborným pracovníkům v oblasti viskozity a textury, a umožňuje diskuse s odborníky z praxe, on-line technické semináře, interview, poskytuje možnosti výuky a školení, umožňuje získávání technických informací a vědeckých článků publikovaných v odborných časopisech atd. Rovněž je možno získat bezplatnou kopii nového katalogu firmy s kompletním sortimentem viskozimetrů a rheometrů společnosti Brookfield. Food Australia, 58, 2006, č. 4, s. 157
Zdroj: ÚZPI
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

24.12.
Počasí na den 24.12.
-4°C / 3°C

25.12.
Počasí na den 25.12.
-1°C / 3°C

26.12.
Počasí na den 26.12.
0°C / 4°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A