Nová webová stránka pro otázky viskozity a textury
24.4.2006
Společnost Brookfield Engineering Laboratories, Inc., přední světový výrobce viskozimetrů a rheometrů, představila novou informační webovou stránku www.FoodViscosity.com, která je věnována otázkám viskozity potravin a problémům analýzy textury. Stránka je určena především odborným pracovníkům v oblasti viskozity a textury, a umožňuje diskuse s odborníky z praxe, on-line technické semináře, interview, poskytuje možnosti výuky a školení, umožňuje získávání technických informací a vědeckých článků publikovaných v odborných časopisech atd. Rovněž je možno získat bezplatnou kopii nového katalogu firmy s kompletním sortimentem viskozimetrů a rheometrů společnosti Brookfield.
Food Australia, 58, 2006, č. 4, s. 157
Zdroj: ÚZPI
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem